Omtale fra forlaget
RAW er den første norskproduserte boken om raw food - mat som er skånsomt tilberedt uten tap av næring, men proppfull av god smak. Med basis i lett tilgjengelige ingredienser viser Josefine, Jenni og Lise hvordan du raskt og enkelt lager sunn mat, både i en travel hverdag og når du vil servere noe nytt til gjester. Fotografiene i boken er tatt av prisvinnende mesterfotografen Lisa Westgaard. Vi har skrevet denne boken for å gjøre det lettere for absolutt alle å inkludere mer rå og grønn mat i hverdagen. Uansett om du er Grandiosa-fantast, rutinert raw foodist, eller du helt enkelt er nysgjerrig på hva rå mat kan tilby. Du vil finne oppskrifter basert på retter du kjenner fra før, men med en rå vri: Ris basert på blomkål, pasta laget av squash, sauser og dipper basert på nøtter og frø, og herlige kaker som er fri for gluten, egg, melk og sukker.
Forlag Funky Fresh Foods
Utgivelsesår 2012
Format Heftet
ISBN13 9788230320761
EAN 9788230320761
Språk Bokmål
Sider 162
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket