Erwin Rommel er en av andre verdenskrigs mest kjente feltmarskalker. Hans krig i Nord-Afrika pågikk i over to år der han både vant og tapte store slag. Et av de meste kjente slagene er ved El Alamein i 1942 og i Kasserinepasset i 1943. Rommels erkefiende var den britiske general Bernard Law Montgomery, som var sjefen for den britiske 8. armé i Afrika. De to kamphanene kjempet mot hverandre i den ugjestmilde ørkenen i Nord-Afrika, men de kjempet også mot vanskelige forsyningsforhold, ekstrem varme, sandstormer og ørkensand.
Med slagene ved El Alamein og sluttkampene ved Kasserinepasset i 1943 setter vi i denne boken fokus på de harde kampene tyskerne og italierne utkjempet mot de overlegne britiske og amerikanske styrkene i Nord-Afrika.
Forlag Ares forl.
Utgivelsesår 2018
Serie Militærhistorie
Omtalt tid 1939-1945
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket8 bokelskere følger dette verket.