Norsk mat med Andreas Viestad

av (forfatter) og Mette Randem (illustratør).

Cappelen Damm 2016 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.67 (3 terningkast.)

32 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

En kjærlighetserklæring til norsk mat og norske råvarer! Lag de gode, norske klassikerne på en enkel måte og med ny vri. Med Norsk mat slår Andreas Viestad et slag for våre folkekjære favorittretter og mattradisjoner. Her finner du mer enn 100 oppskrifter på de viktigste rettene for hverdag og fest: Kokt laks med agurksalat og pepperrotrømme, men også bakt laks med ingefær og soyasaus. Den klassiske fårikålen står side om side med honningglasert lammelår. Du får oppskrift på den beste bacalaoen, rypebryst, finnbiff og reinsdyrcarpaccio, hjemmelaget krokanis og akevittsorbet. Trå til med lapskaus, seibiff med løk, medisterkaker, ertesuppe og rødspette med remulade til hverdagsmiddagen. Andreas Viestad er forfatter av flere prisbelønte kokebøker, har egen matspalte i Dagbladet Magasinet og er faglig leder for matkultursenteret Geitmyra gård i Oslo.

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2016

Format Innbundet

ISBN13 9788202533526

EAN 9788202533526

Språk Bokmål

Sider 256

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Ingrids matminner" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Katta i sekken - og andre uttrykk" av Kjell Ivar Vannebo
  • "Filosofdronninger - kjente og ukjente kvinner i filosofihistorien" av Emmy Smith
  • "Gode adresser - Europa rundt med ganen som veiviser" av Eyvind Hellstrøm
  • "Det beste jeg vet" av Andreas Viestad
  • "Smak av krydder - oppskrifter og historier fra Det indiske hav" av Andreas Viestad
  • "Ekte mat" av Andreas Viestad
  • "Tid til overs - matfilosofi fra Vianvang" av Arne Brimi
  • "Mine beste sider" av Andreas Viestad
  • "God mat" av Anna Bergenström
  • "Sjømat - sjømatoppskriftene du bare må ha" av Kathy Knudsen
  • "Vær så god! - kokebok for deg som vil leve enklere og mer miljøvennlig" av Arne Otto Iversen
Alle bokanbefalinger for dette verket