Carsten Anker, en tilsynelatende anonym butikkekspeditør blir funnet drept på en bestialsk måte i sin egen leilighet i Stavanger. I hånden har han en mystisk beskjed som trolig stammer fra gjerningsmannen. Gunnar Holt, nylig forfremmet til etterforskningsleder ved politiet i Stavanger, får en brutal start i sin nye jobb.
Politiet famler i blinde, og Gunnar Holt føler ansvaret tynger. Kollegaene har ulikt syn på så vel Gunnar Holts egenskaper som leder som på etterforskningen, og hvordan den bør gripes an. Og enklere skal det ikke bli. Et drap et helt annet sted i landet har likhetstrekk med det skremmende Stavanger-drapet.
Forlag Liv forlag
Utgivelsesår 2021
Serie Gunnar Holt (1)
Genre Politi og detektiver Krim
Omtalt sted Stavanger
god krim spennende plott der jeg ikke fant løsningen på forhånd- gøy! og ikke minst , mange flotte setninger med kreativt innhold og fomuleringer!
Se alle bokelskere som følger dette verketSpennende å se hvor mange av disse bøkene jeg kommer til å lese.