Det begynner med at faren kjøper seg ny klokke. Hele kvelden holder han på for å finne ut hvordan den fungerer. Neste morgen spiller den sangen om Nøtteliten to timer for tidlig. Og denne morgenen opplever Muffe noe som skal forandre hans oppfatning av mange ting. Og særlig Dina, klassens mobber. Det han ser, sjokkerer ham, og han forstår at dette må han finne ut av.
Utgivelsesår 1993
ISBN13 9788203240133
EAN 9788203240133
Genre Spenning
Fy, søren. Dette er en av de beste lydbøkene jeg har hørt! Den handler om mobbing, det å være en real fyr, vennskap, klassemiljø og vold i hjemmet. Garvang selv leser og det er helt fantastisk å høre på. En perfekt balansegang i det å skrive så humoristisk om noe som egentlig bare er tragisk og trist. Det er uansett slike ting som er en del av det å være ungdom og det å vokse opp. Anbefales på det sterkeste.