Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka byr på tradisjonelle, men likevel moderne oppskrifter. Forfatternes budskap er at vi skal ta vare på det beste i vår matkultur, men også bruke ny kunnskap om krydderurter og spennende tilbehør. De har latt seg inspirere av mat fra middelhavslandene og Asia. Du finner oppskrifter på alt fra frokost, brunsj, og kaffe til fem treretters middagsmenyer. Har register.
Omtale fra forlaget
Ta vare på de norske mattradisjonene, samtidig som du lar deg friste av Middelhavets og Asias kjøkken Er det mulig å kombinere mormors norske mattradisjoner med den globale smaken vi har utviklet i de siste 20-30 årene?Ifølge forfatterne av "mormor.com" var mormors mat etter mormors oppskrifter gårsdagens løsning. I begynnelsen på et nytt århundre er vi i ferd med å etablere et nytt norsk kjøkken som er lokalt og globalt, det er sunt og smakfullt, estetisk og lettlaget. I mangel av andre presenterer en matjournalist og en kokk og høyskolelektor seg som Norges kokekoner. Borghild Fiskå og Ruth-Hege Holst ønsker å ta vare på de norske mattradisjonene, samtidig som de lar seg friste av Middelhavets og Asias kjøkken.
Forlag Gyldendal fakta
Utgivelsesår 2004
Format Innbundet
ISBN13 9788205323421
EAN 9788205323421
Språk Bokmål
Sider 223
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket