Mormor.com

moderne mat på gamle fat

av (forfatter), Ruth-Hege Holst (forfatter) og Tom Haga (illustratør).

Gyldendal fakta 2004 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

17 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka byr på tradisjonelle, men likevel moderne oppskrifter. Forfatternes budskap er at vi skal ta vare på det beste i vår matkultur, men også bruke ny kunnskap om krydderurter og spennende tilbehør. De har latt seg inspirere av mat fra middelhavslandene og Asia. Du finner oppskrifter på alt fra frokost, brunsj, og kaffe til fem treretters middagsmenyer. Har register.

Omtale fra forlaget

Ta vare på de norske mattradisjonene, samtidig som du lar deg friste av Middelhavets og Asias kjøkken Er det mulig å kombinere mormors norske mattradisjoner med den globale smaken vi har utviklet i de siste 20-30 årene?Ifølge forfatterne av "mormor.com" var mormors mat etter mormors oppskrifter gårsdagens løsning. I begynnelsen på et nytt århundre er vi i ferd med å etablere et nytt norsk kjøkken som er lokalt og globalt, det er sunt og smakfullt, estetisk og lettlaget. I mangel av andre presenterer en matjournalist og en kokk og høyskolelektor seg som Norges kokekoner. Borghild Fiskå og Ruth-Hege Holst ønsker å ta vare på de norske mattradisjonene, samtidig som de lar seg friste av Middelhavets og Asias kjøkken.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal fakta

Utgivelsesår 2004

Format Innbundet

ISBN13 9788205323421

EAN 9788205323421

Språk Bokmål

Sider 223

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Rett fra hjertet - sunn og rimelig middag på 1-2-3" av Mette Randem
  • "Fôr - mat uten mor" av Jørgen O. Grann
  • "Julemat" av Andreas Viestad
  • "Helt enkelt jul" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Nord for Eden - ny norsk mat med Andreas Viestad" av Andreas Viestad
  • "Mine beste sider" av Andreas Viestad
  • "Tid til overs - matfilosofi fra Vianvang" av Arne Brimi
  • "Sunnere hverdagsmat" av Kari Jaquesson
  • "Ekte mat" av Andreas Viestad
  • "Gjør som Jamie - teknikker, kjøkkentips, oppskrifter" av Jamie Oliver
  • "Brød" av Sidsel Hjelme
  • "Gode adresser - Europa rundt med ganen som veiviser" av Eyvind Hellstrøm
Alle bokanbefalinger for dette verket