All sosial kontakt mellom mennesker forutsetter formidlere som mellomledd i kommunikasjonen. Språket gir slike formidlere, men det gjør også mediene selv. Når mediene får en nøkkelrolle i den sosiale utveksling, framstår de kulturelle omgivelsene for denne samhandlingen som en mediekultur. I denne boka klarlegges mediekulturens vilkår. Dette teoretiske essayet bør kunne gi innspill til tenkningen om medienes rolle i samfunnet, både blant fagfolk og blant alminnelige lesere og mediebrukere. Har litteraturliste og stikkordregister.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 2002