Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder oppskrifter på mat det bare tar 15 minutter å lage. Kapitlene er delt inn i småretter og forretter, pasta, fisk og skalldyr, kjøtt og desserter. Bonuskapitlene har oppskrifter på forretter, pasta eller desserter som kan lages på 5 minutter. Har register.
Omtale fra forlaget
Hva skal vi ha til middag i dag? Her er svaret på alle hverdagshelters evige bekymring og hodebry Du vet hvordan det er: Du henger i stroppen hele dagen. Står opp tidlig, får ungene på skole og i barnehage, løper fra den ene avtalen til den andre, haster fra frysedisken til kassa på Rimi - og prøver å ikke være den siste som henter ungene i barnehagen. Puh, omsider hjemme, og det er tid for matlaging.I Mat på 15 minutter får du løsningen på en evig bekymring: Hva skal vi ha til middag? I boken får du oppskrifter på fristende og velsmakende mat som det tar bare 15 minutter å lage. Det er bare å sette i gang - om ett kvarter kan du servere parmesankylling, pølsegryte med pesto, spagetti med sopp og sitron, laks med ertemos og epleterte eller tilslørte jordbær.Bonuskapitlene i boken gir deg oppskrifter på forretter, pasta eller desserter som du kan lage på 5 minutter. Ja, det er mulig!
Forlag Gyldendal fakta
Utgivelsesår 2004
Format Spiral
ISBN13 9788205313910
EAN 9788205313910
Språk Bokmål
Sider 207
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!