Boken er skrevet for den alminnelig interesserte som ønsker å vite mer om dyrenes levevis og atferd, om deres rolle i naturen, og deres nytte eller plage for mennesket. Hoveddelen er ordnet slik at de forskjellige dyregruppene omtales i naturlig, systematisk rekkefølge. Har litteraturliste, ordforklaringer, systematisk liste og register over engelske og latinske navn.
Dette er engelsk utgave av .Dyreliv I havet - Nordeuropeisk marin fauna., som er den mest oppdaterte marinzoologiske faktabok på norsk. Boka er en meget lesevennlig og aktuell innføring av de marine dyrs spennende verden, og den er illustrert med over 1000 praktfulle bilder. Prof. David Bellamy har skrevet forord i denne engelske utgaven.
Forlag Kom forlag
Utgivelsesår 2004
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket22 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketDet er sommer, og mange bruker tiden i seilbåten. I denne listen har jeg samlet noen bøker om seiling og båtliv. Noe som sommerlektyre, og annet kanskje for å planlegge båt-sommeren neste år. Takk til SGmarine for tips!