Livets katastrofer

bruk kroppens og sinnets visdom til å håndtere stress, smerte og sykdom

av (forfatter) og Kjersti Velsand (oversetter).

Cappelen Damm 2020 E-bok

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos ark.no

Livets katastrofe er sannsynligvis den viktigste boken som er skrevet om mindfulness fra et vestlig, vitenskapelig perspektiv. Den er allerede regnet som en moderne klassiker. Boken en praktisk guide for enhver, syk eller frisk, som ønsker å gå forbi egne hindringer mot et liv med god helse og livskvalitet. Den inneholder øvelser som enkelt kan integreres i eget liv, samt et 8-ukers program med detaljert veiledning. Denne nye og oppdaterte utgaven inkluderer de siste funnene i forskningen på mindfulness. Mindfulness har eksistert i tusener av år og blir ofte omtalt som «kjernen i buddhistisk meditasjon», selv om denne kjernen, som handler om oppmerksomhet og bevissthet, er universell. Medisinsk forskning viser nå at jevnlig mindfulness-praksis gir overbevisende effekter i forhold til bedre helse og velvære. Det Jon Kabat-Zinn startet for ca. 40 år siden, viser seg i dag å gi mennesker hjelp med ulike sider ved livet. Men, ikke bare det, det kan gi alle et helt nytt livsinnhold, om man bare vil forplikte seg. Samtidig er mindfulness en leken og fleksibel prosess som åpner for omsorgsfull utholdenhet overfor deg selv og andre.

Utgivelsesår 2020

ISBN13 9788202680398

EAN 9788202680398

Du vil kanskje også like

• "Lykkeprosjektet - hvordan finne lykken i hverdagen og få et bedre liv" av Gretchen Rubin
  • "Fordeler og ulemper ved å være til" av Vigdis Hjorth
  • "Min kamp - roman" av Karl Ove Knausgård
  • "Halvbroren - roman" av Lars Saabye Christensen
  • "Naiv. Super" av Erlend Loe
  • "Ut og stjæle hester - roman" av Per Petterson
Alle bokanbefalinger for dette verket