Broren min brukte store deler av livet sitt på å drømme. I hans fattige arbeiderklasseverden, der sosiale strukturene er smidd for å slukke håp, forestilte han seg en verden der han ville bli en verdensberømt håndverker, at han kom til å reise, restaurere katedraler og tjene penger, at faren hans, som for lengst var ute av bildet, ville komme tilbake og elske ham. Drømmene hans kolliderte med virkeligheten, og han klarte ikke å realisere noen av dem. Mer enn noe, ønsket han å rømme fra livet sitt, men ingen hadde lært ham hvordan man rømmer, og alt han var - brutaliteten hans, oppførselen overfor kvinner og andre mennesker-holdt ham fast; alt han hadde igjen var gambling og alkohol for lettere å glemme. Trettiåtte år gammel, etter år med feilslåtte planer og depresjon, ble han funnet død på golvet i den lille ettromsleiligheten sin. Denne boken er historien om et sammenbrudd. É. L.
Utgivelsesår 2025
ISBN13 9788203457777
EAN 9788203457777
Genre Biografisk litteratur
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.