Forfatteren har samlet 101 av sine beste oppskrifter på småretter, middagsretter, desserter og kaker. Har register.
Lise Finckenhagen - Frokost-TVs faste kokk - har samlet 101 av sine beste oppskrifter på småretter, middagsretter, desserter og kaker i en svært brukervennlig kokebok. Med den spesielle spiralinnbindingen med stativ kan boken stå på kjøkkenbenken, noe som gjør det lett å følge oppskriften mens man tilbereder maten. Oppskriftene følges av tips om hvordan rettene kan varieres, og de passer derfor både for travle småbarnsforeldre og for dem som liker å ta seg god tid og eksperimentere på kjøkkenet. Lise Finckenhagen har tidligere jobbet blant annet på Bagatelle og ble kåret til Årets Hulda i 2004. Sammen med Kristin Jacobsen har hun gitt ut kokeboken To kokker på hjemmebane (2005).
Forlag Aschehoug NRK
Utgivelsesår 2006
Format Spiral
ISBN13 9788203234040
EAN 9788203234040
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket8 bokelskere følger dette verket.