En sekstenårig innvandrergutt meldes savnet. Han blir senere funnet død, skutt gjennom hodet. Harald Fors må etterforske, men han har også andre saker, blant annet en kirkebrann som involverer Ellen, fra Den usynlige. Samtidig sliter korpset med en kollega som er både dum og bøllete, og en av de kvinnelige betjentene nekter å arbeide sammen med ham. Det er ikke lett for Fors å komme i julesteming dette året. Dette er den andre boka om Harald Fors.
Sytten år gamle Ahmed Sirr skulle bare over gaten for å kjøpe cola. Neste gang noen ser ham, ligger han halvt nednødd i skogen - skutt.
Politiet har ingen spor. Kriminalinspektør Harald Fors kartlegger Sirrs omgangskrets. "Ingen kødder med Sirr", får han høre, men noen har likevel gjort det. Hvem? Og hvorfor?
Samtidig fører en kirkebrann til at Fors må grave i gamle saker. En ung jente fra en tidligere etterforskning dukker opp. Hun er aktiv i det høyreekstreme miljøet. Kan hun ha noe med Sirr-saken å gjøre?
Kødd er en frittstående fortsettelse av Den usynlige.
Forlag Damm
Utgivelsesår 2007
ISBN13 9788204141392
EAN 9788204141392
Serie Steg
Genre Politi og detektiver
Omtalt sted Sverige
Språk Norsk bokmål
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketLeseliste for sommeren. Varme dager på stranden. Sol på båten. Med lommelykt i teltet. Jeg skal lese mange fine bøker.
ØNSKER Å LESE ! ! ! Lista er stort sett et resultat av hva jeg finner her inne på bokelskere! Det er bøker jeg ikke har, og som jeg stort sett ikke finner på biblioteket her.