Her lærer du om de grunnleggende teoretiske prinsippene i klikkertrening, men først og fremst hvordan du kan trene etter disse prinsippene i praksis. Boka passer for alle hundeiere som ikke er redde for å lære noe nytt. Har litteraturliste.
Forlag Canis
Utgivelsesår 2005
Denne boka handler om klikkertrening som er en effektiv og morsom treningsmetode.
Uansett om du ønsker deg en snill familiehund, en jakthund eller en hund som er dyktig på lydighetstrening kav du ved klikkertrening lære hunden din alt den er i stand til å gjøre. Dette ifølge erfarne klikkertrenere.
Denne boka gir deg en grundig innføring i teorien bak metoden. Lær mer om den viktigste hverdagslydigheten som kontakt, innkalling, gå pent i bånd m.m. Totalt lærer du 18 nyttige øvelser i tillegg til noen imponerende sirkuskunster.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketHa tålmodighet med eieren din i starten! Alle hunder vet at eiere ikke er ferdig dressert på en dag. Det gjelder derfor å jobbe målbevisst og tålmodig, så vil du etterhvert se at eieren din blir flinkere og flinkere.