Kitchen of light

new Scandinavian cooking

av (forfatter) og Mette Randem (foto).

Artisan 2013 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

14 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Gjennom 30 personlige essays og mer enn 100 oppskrifter viser Viestad oss det beste av Norges natur og matkultur, og hvordan man med en liten vri kan gjøre noe spennende med våre klassiske retter. Har stikkordregister.

Bokdetaljer

Forlag Artisan

Utgivelsesår 2013

Format Heftet

ISBN13 9781579653408

EAN 9781579653408

Språk Engelsk

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

14 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Du vil kanskje også like

  • "Mine beste sider" av Andreas Viestad
  • "Sunnere hverdagsmat" av Kari Jaquesson
  • "Ekte mat" av Andreas Viestad
  • "Hjemme hos Jamie - det gode liv går kjøkkenveien" av Jamie Oliver
  • "Jamies Italia" av Jamie Oliver
  • "Teknikker" av Andreas Viestad
  • "Den blårutete kokeboken" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Mat fra Jamies kjøkken - the naked chef" av Jamie Oliver
  • "I fjor sommer - roman" av Niels Fredrik Dahl
  • "Frys - vellykket nedfrysing av herr Moro" av Roy Andersson
  • "Alberte og Jakob" av Cora Sandel
  • "Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai" av Mary Ann Shaffer
Alle bokanbefalinger for dette verket