Killerinstinkt

av (forfatter).

Kagge 2017 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.35 (34 terningkast.)

81 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

VINNER AV UPRISEN 2018!

Hvor godt kjenner du egentlig menneskene du har rundt deg? Det spørsmålet må Even Tollefsen finne svaret på når hans eks-kjæreste Mari blir funnet drept på Fredheim videregående skole morgenen etter revypremieren. En av Evens venner blir også funnet grovt mishandlet og drept, et helt annet sted på skolen.

Mistanken retter seg raskt mot Even, som aldri rakk å få svar på hvorfor Mari slo opp med ham. Snart blir det tydelig både for Even og politiet at en ulykke som krevde livet til Evens far ti år tidligere, er viktig for etterforskningen. Samtidig begynner Even å tvile på hvem av sine nærmeste - venner eller familie - han egentlig kan stole på.

De neste dagene blir intense for Even, som både må kjempe mot ryktene som sprer seg i bygda, og mot en drapsmann som ikke skyr noen midler for å fjerne alle spor etter seg.

Bokdetaljer

Forlag Kagge

Utgivelsesår 2017

Format Innbundet

ISBN13 9788248920250

EAN 9788248920250

Genre Spenning

Omtalt sted Akershus

Språk Bokmål

Sider 255

Utgave 1

Tildelt litteraturpris UPrisen 2018

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 14 15 4 0 0

Bokomtaler

Dette er en veldig spennende bok som handler om Even og oppklaringen av drapet på hans ekskjæreste og to andre gutter. Handlingen starter i rettssalen etter drapet. Gjennom Evens vitnemål (som tilbakeblikk) får vi vite stadig mer om hva som kan ha/har skjedd. Even er en ganske troverdig hovedperson (forfatteren kunne dratt på enda litt mer hva angår språket - hvor mange ungdommer har "Duster!" som sitt verste kraftuttrykk?).

Jeg har lest lite krim, men jeg gjetta ganske fort hvem som var morderen. Men så kommer det likevel en overraskelse på slutten. Det var bra, ellers ville jeg blitt skuffa.
Godt driv i språket og denne boka er ordentlig korrekturlest, for her var det lite feil å finne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vel. Meget spennende start på boken. Her tenkte jeg vi fikk et godt tilskudd til ungdom som trenger handlingsdrevet spenning. Det er en god oppbygging av boken. Hovedpersonene er rimelig troverdig, men det er dessverre ikke de andre personene. Ganske så usannsynlig hele handlingen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Prinsessen får gave fra bokbransjen H. K. H. prinsesse Ingrid Alexandra fylte 18. år 21.01.22 «Bokbransjen har gått sammen om å gi prinsessen en dannelsesgave. Og hva er vel mer dannende enn en bokpakke? I et videointervju i regi av NRK svarer prinsessen på spørsmål fra andre ungdommer. En av ungdommene spør hva prinsessens nyttårsforsetter er. Prinsessen svarer: Å lese mer bok og være mer aktiv. Bokpakken består av et utvalg av de siste års vinnere av Brageprisen, Kritikerprisen, Bokhandlerprisen, Bokhandelens sakprosapris, Vesaasprisen, Rosettaprisen, Bastianprisen, Uprisen, Årets tegneserie og Arbeiderlitteraturprisen» (bok365.no, 21.01.22)


Godt sagt! (4) Varsle Svar

Bøker lest i 2017


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Kunsten å tryne" av Jan Tore Noreng
 • "Freaks - ungdomsroman" av Jan Tore Noreng
 • "Minus 14" av Espen Dekko
 • "Jegeren" av Tor Arve Røssland
 • "Jeg er ikke-" av Martina Gaux
 • "Baksiden" av Endre Lund Eriksen
 • "Demonenes sang" av Chris Tvedt
 • "Il Biondo" av Mariangela Di Fiore
 • "Midt i svevet" av Arne Svingen
 • "#Kampklar" av Nina Rossing
 • "Den tolvte spelaren - roman" av Tor Arve Røssland
 • "Den sorte bruden" av Anne Elvedal
Alle bokanbefalinger for dette verket