Da skuespilleren Natalie Raines blir funnet skutt i sitt hjem i New Jersey, blir eksmannen Gregg Aldrich mistenkt. Ingen vet imidlertid, at noen dager før hun ble myrdet, møtte Natalie tilfeldigvis mannen som hun vet drepte venninnen hennes, Jamie, for flere år siden. Gregg blir likevel siktet for mordet på Natalie, og aktor er den unge, ambisiøse Emily Wallace. Snart er hun også i livsfare.
Utgivelsesår 2010
Genre Thrillere
Omtalt sted Nordøstlige Stater
Se alle bokelskere som følger dette verketNå har jeg bestilt bøker fra årets Mammut-salg. Gleder meg til bøkene kommer i posten 27. februar.
Mest bøker som jeg ikke har hørt om, og til og med et par på nynorsk. Spennende!