Boken presenterer en metode som gjør det enklere å kontrollere trangen til mat og bli motivert til å få mosjon. Metoden får deg til å omprogrammere tanker og holdninger om deg selv, mat og din helse.
Ny og utvidet utgave! Verdens mestselgende bok om slanking, Jeg kan gjøre deg slank, har nå kommet i ny og utvidet utgave. Boken inneholder en dokumentert, banebrytende metode for å slutte å spise for mye, å kontrollere trangen til mat og bli høymotivert til å få mosjon. Paul McKenna har i gjennom 15 år utviklet en enestående slankemetode som omprogrammerer dine tanker, holdninger og oppfatninger - om deg selv, mat og din helse. Slik får du god hjelp til å ta kontrollen og gå varig ned i vekt. I denne nye fargerike utgaven av den populære boken som nå har solgt over 2 millioner eksemplarer verden over, vil du lære de siste og mest effektive teknikkene, som automatisk vil hjelpe deg med å begynn å gå ned i vekt med én gang! Du vil ikke bare merke at vekten går ned, men også at selvbildet får seg et skikkelig løft. Denne nye utgaven inneholder også den like populære arbeidsboken ..90 dagers suksessdagbok.., og en CD som hver eneste dag vil gi deg ekstra inspirasjon og støtte.
Forlag AM Larsen forl.
Utgivelsesår 2010
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket7 bokelskere følger dette verket.