Istvillingene

av (forfatter) og Bodil Engen (oversetter).

Font 2016 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.33 (95 terningkast.)

180 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp eller selg boka hos Bookis!

Omtale fra forlaget

Ett år etter at en av deres tvillingdøtre, Lydia, dør i en tragisk ulykke, bestemmer Angus og Sarah Moorcraft seg for å flytte fra London til en liten, skotsk øy utenfor Skye, som Angus har arvet fra sin bestemor. Der vil de forsøke å sette sammen bitene av sine knuste liv og komme seg på fote igjen. Men da deres gjenlevende datter, Kirstie, hevder at de har forvekslet hennes identitet - at hun faktisk er Lydia, og at det var Kirstie som døde -- faller deres verden sammen igjen. Når vinteren kommer, og tåka siger innover, tvinges Angus stadig oftere vekk fra øya for å arbeide. Sarah plages av sorg og tvil, og føler seg mer og mer ensom og sårbar, mens Kirstie sliter med å finne venner på skolen og virker stadig mer forstyrret. Langsomt hjemsøkes Sarah av en uhyggelig mistanke - hva var det egentlig som skjedde den skjebnesvangre dagen da en av hennes døtre døde?

Bokdetaljer

Forlag Font

Utgivelsesår 2016

Format Heftet

ISBN13 9788281693593

EAN 9788281693593

Genre Thriller

Omtalt sted Hebridene

Språk Bokmål

Sider 346

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

9 31 39 14 2 0

Bokomtaler

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er enegget tvilling selv, så jeg kjøpte ikke helt det grunnleggende historien handler om, at de ikke kan skille mellom tvillingene og har gravlagt feil tvilling. Ellers en grei bok med mystisk og mørk stemning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vakker, spennende, godt driv !

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne thrilleren var til tider veldig skremmende og det gjør det til en god thriller for meg. Fordi jeg ikke er særlig lettskremt. Men det irriterte meg nok litt at det tok så lang tid før det ble skikkelig skummelt. Romanen handler mye om foreldrene og deres skranglete ekteskap. Konen har vært utro og mannen drikker og de snakker egentlig ikke noe særlig sammen. De ulike kapitlene varierer mellom å se tingene fra konen og mannens ståsted. Og noe av det som er mest skremmende er hvor utrolig sint mannen er på konen og hva han drømmer om å gjøre med henne. Så en fin bok til mørke høstkvelder når du ønsker å bli litt skremt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Angus og Sarah har mistet den ene tvillingdatteren i en tragisk ulykke. De bestemmer seg for å flytte fra London til en øy i Hebridene, der Angus har tilbrakt alle somrene i barndommen. De håper å legge alt det vonde bak seg, men alt endrer seg da den gjenlevende datteren påstår at de har gravlagt feil tvilling...
Mørk, dyster, forvirrende og spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

— våre kjæres død er så mye verre enn vår egen død, og ja, all kjærlighet er en form for selvmord, du ødelegger deg selv, du oppgir deg selv, du dreper noe i deg selv med viten og vilje hvis du virkelig elsker.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

180 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Du vil kanskje også like

 • "Like før jeg døde" av S.K. Tremayne
 • "Inn i labyrinten" av Sigge Eklund
 • "Hjemmets lune rede" av Cara Hunter
 • "Avdeling 73" av Sofie Sarenbrant
 • "Som fortjent" av Belinda Bauer
 • "Ildbarnet" av S.K. Tremayne
 • "Verdens heldigste jente" av Jessica Knoll
 • "De forsvunne" av Caroline Eriksson
 • "De fire løgnerne" av Ruth Ware
 • "Dødens herskerinne" av Bernhard Aichner
 • "Den hemmelige kvinnen" av Anna Ekberg
 • "Evas siste vitne" av Tove Alsterdal
Alle bokanbefalinger for dette verket