Jeg er enegget tvilling selv, så jeg kjøpte ikke helt det grunnleggende historien handler om, at de ikke kan skille mellom tvillingene og har gravlagt feil tvilling. Ellers en grei bok med mystisk og mørk stemning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det var det som gjorde at jeg også var veldig kritisk til boka i starten, men det skal visstnok være eneggede tvillinger som er så like, som ikke har føflekker (ikke alle har det), at selv ikke foreldrene klarer å skille mellom dem. Uansett er en roman en roman, og den psykologiske thrilleren som utviklet seg på slutten hevet boka fra terningkast 3 til 5 for min del. Ei bok man husker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk Ottersen