Iskremfabrikken

brødrene Hellstrøms beste desserter

av (forfatter), Jan Hellstrøm (forfatter), Kristin Jacobsen (medforfatter) og Paul Paiewonsky (illustratør).

Aschehoug 2011 Innbundet

22 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

I barndommen tilbrakte brødrene Jan og Eyvind Hellstrøm fritiden på onkel Arnes iskremfabrikk i Moss. De luktet vanilje og var alltid bleike. De spiste is, lærte å arbeide og fikk sansen for gode smaker og naturlige råvarer. Hellstrøm-brødrene har fortsatt en felles «passion» for hjemmelaget iskrem, og dette er iskremboken de har drømt om å lage siden de var små. I tillegg til morsomme historier og reisetips, er boken full av verdens beste oppskrifter på iskrem og tilbehør av alle slag ... Crêpe Suzette, Stekte bananer med limesorbet, Whisky iskremsufflé, Iskrem Sundae, Bakte fiken med vanilje- og rosmariniskrem, Jordbærsuppe med basilikumsorbet, Kaffegranité med sjokoladesorbet, Amaretto iskake ... Oppskriftene er basert på naturlige råstoffer og er helt uten tilsetningsstoffer. Å lage iskrem er et eventyr av lukter og sanselighet. Det er forbausende lett å få til og smaker fantastisk. I "Iskremfabrikken. Brødrene Hellstrøms beste desserter" er budskapet enkelt: Skal du få den unike smaken av nylaget iskrem, må du til en topp iskrembar eller lage den selv.

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788203239007

EAN 9788203239007

Språk Bokmål

Sider 241

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Herlig! Elsker Hellstøms bøker og ønsker meg nå en iskremmaskin.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Slikkepott - mine beste kakeoppskrifter" av Lise Finckenhagen
  • "Kok & stek - lær deg alle de beste teknikkene" av Kulinarisk akademi
  • "Norsk julemat - tradisjoner og oppskrifter" av Aase Strømstad
  • "Den store boken om kaker" av Barbara Maher
  • "Mer" av Tom Victor Gausdal
  • "Restekjærlighet - den store restematkokeboka" av Sara Heilmann
  • "Lutefisk, pinnekjøtt og andre bagateller" av Eyvind Hellstrøm
  • "Bagatelle - Hellstrøms siste måltid" av Eyvind Hellstrøm
  • "Bagateller for lisvnytere - vin og mat i magisk kombinasjon" av Eyvind Hellstrøm
  • "Verdens beste - Eyvind Hellstrøm med verdens beste kokker og verdens beste laks" av Eyvind Hellstrøm
  • "Barndommens godteri" av Louise Winness Prestgard
  • "Kokkelære - den store kokeboka" av Tom Victor Gausdal
Alle bokanbefalinger for dette verket