Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Kokeboka inneholder 120 oppskrifter på supper, forretter, hovedretter, vegetarretter og desserter. Med stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Indian#11;A Complete Step-By-Step Collection of Traditional Indian Dishes
The exciting flavours of authentic Indian cooking are brought to life in this inspirational cookbook. It features a fascinating range of 120 recipes from all over India. The chapters in this book include meat and fish, vegetables, breads and grains, snack and side dishes, and desserts.
All of the recipes are easy to follow and use wonderfully fresh ingredients, with the emphasis on flavour and visual appeal. Traditional Indian ingredients are introduced but these are balanced with a range of family favourites, all of which evoke the myriad of tastes of India. Beautifully designed and produced, Indian provides a wealth of ideas and recipes for a collection of mouth-watering meals.
. 120 delicious Indian recipes plus imaginative variations#11;. A comprehensive range of meat and fish dishes, vegetable dishes, breads and grains, snacks and side dishes and desserts#11;. Practical, illustrated step-by-step instructions#11;. Superb full-page photographs of every recipe
Forlag Parragon
Utgivelsesår 2000
Format Heftet
ISBN13 9780752538488
EAN 9780752538488
Serie What's cooking
Omtalt sted India
Språk Engelsk
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket10 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket