Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Kokeboka inneholder 120 oppskrifter på supper, forretter, hovedretter, vegetarretter og desserter. Med stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Indian
The exciting flavours of authentic Indian cooking are brought to life in this inspirational cookbook. It features a fascinating range og 120 recipes from all over India. The chapters include meat and fish, vegetables, breads and grains, snacks and side dishes, and desserts. Beautifully designed, this book is the complete guide to Indian cooking.
Forlag Parragon
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9780752541358
EAN 9780752541358
Serie Cookshelf
Omtalt sted India
Språk Engelsk
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket10 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket