Dette er den fjerde boka i romansyklusen Juvikfolket, som skildrer livet til seks-sju generasjoner juvikinger i forrige århundre og inn i vårt eget. I eventyret er første del av det som blir kalt Odin-trilogien, og handler om barndommen til han som skal nyreise ætta.
Forlag Lydbokforlaget
Utgivelsesår 2002
Format Lydfil
Serie Juvikfolket (4)
Genre Klassisk litteratur
Omtalt sted Trøndelag
Se alle bokelskere som følger dette verketHarvest Magazine ba sine lesere om tips til gode naturbøker. "Noen foreslo et helt forfatterskap, andre en enkelt bok. Her er romaner og sakprosa, dikt og reiseskildringer. Alle handler nok ikke like mye om naturen, men kanskje husker dere en bestemt passasje som gjør det?
Her er svarene, i en ikke-alfabetisk og sjanger- og kvalitetsmessig ikke-rangert rekkefølge:"