I død og lyst

av (forfatter) og Nina Haugdahl (oversetter).

Schibsted 2011 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (13 terningkast.)

37 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Etter avsluttede kunststudier reiser Ellinor til en landsby i Dolomittene. Her treffer hun den mystiske og tiltrekkende Giovanni, men hun merker snart at det er noe som forstyrrer landsbyidyllen. I åsen over landsbyen ligger det noen klosterruiner, en underlig skog og tre graver utenfor kirkegården.

Omtale fra forlaget

Denne dama gir seg aldri! I en alder av 87 år kommer Margit Sandemo med ny bok, en enkeltstående roman som ganske sikkert vil glede hennes mange og hengivne lesere. I død og lyst er en klassisk Sandemo-bok med spenning, dramatikk, kjærlighet og overnaturlige elementer. "Et skrik gjallet i vårnatten. Skriket kunne høres av flere i den lille fjellandsbyen. Den skjærende lyden kom oppe fra åsen. Trattoriaeierens kone, Gina, satte seg opp i sengen. - Det er selvfølgelig bare en rev, sa hun for å berolige seg selv. - Rever bjeffer. Luigi, trattoriaeieren, grov hodet dypere ned i puten. - En hjort som kaller på maken sin? - For noe tull, sa Luigi. - Hannhjorten brøler. Det der var et menneske." Ellinor har nettopp avsluttet kunststudiene og reiser til en liten fjellandsby i Dolomittene der hun har fått tilgang til et hus. Fra første stund merker den vakre, rødhårede kunststudenten at det er "noe" som forstyrrer den italienske idyllen. Hun forstår etter hvert at dette "noe" dreier seg om de gamle klosterruinene oppe i åsen, en merkelig skog og tre graver utenfor kirkegården. Men hvorfor det også har en sammenheng med hennes røde hår og den mystiske og svært tiltrekkende Giovanni - det forstår hun ikke ...

Bokdetaljer

Forlag Schibsted

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788251662185

EAN 9788251662185

Genre Romantikk

Omtalt sted Italia

Språk Bokmål

Sider 284

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 3 5 3 1 0

Bokomtaler

Tja... Var vel ikke akkurat hennes beste denne nei. Ellinor drar til en liten fjellandsby i Dolomittene, landsbyen er idyllisk og vakker, men de som bor der vil ikke ha noe med henne å gjøre og ber henne reise hjem igjen. Hun treffer imidlertid Greg, Fiona og Paul, 3 britiske fjellklatrere og blir kjent med dem. Og hun møter den overjordisk vakre Giovanni... Men hva er det med klosteret i fjellsiden? Og hvorfor sier alle at hun ikke kan komme seg dit når Giovanni sier at det er en vei opp til klosteret? Og hvem er Fiona?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Kjære Margit! - Et festskrift til Nordens folkelesningsdronning" av Margit Sandemo
 • "De uskyldige" av Margit Sandemo
 • "Norsk jul - 7 fortellinger" av Margit Sandemo
 • "Meldt savnet ; Kirken ved havet" av Margit Sandemo
 • "De hvite steinene ; Skyggen av en mistanke" av Margit Sandemo
 • "Fredløse hjerter ; Konkylien" av Margit Sandemo
 • "Den sorte engel ; Ridderens datter" av Margit Sandemo
 • "Lys i mørket" av Hanna Sandvik
 • "Kjærlighetens kraft" av Hanna Sandvik
 • "På spor av ridderne" av Margit Sandemo
 • "Den mørke sannheten ; Legenden om den øde skogen" av Margit Sandemo
 • "Hekser kan ikke gråte ; Ulven og månen" av Margit Sandemo
Alle bokanbefalinger for dette verket