Bonn, Tyskland, 2004. To elever på videregående, den hyperbegavede Ada og den nihilistiske Alev, knytter seg til hverandre i et djevelsk avhengighetsforhold. De innleder et seksuelt spill med en av lærerne sine, Smutek. Ada forfører og Alev fotograferer, og sammen utsetter de ham for utpressing. Snart kommer situasjonen helt ut av kontroll.
En dramatisk og ubehagelig historie utvikler seg på en videregående skole i Bonn i Tyskland. To elever, Ada og Alev, knytter seg tett til hverandre i et avhengighetsforhold. Fra å snakke går de over til å handle. Og det de begir seg inn i er helt utenfor folkeskikk, moral og medfølelse. Det er læreren Smutek som blir offeret deres. De elevene setter i gang et utspekulert spill. Hvis alt er et spill ?er en stor og viktig roman om følgene av umoral, og i seg selv en moralsk roman. På et mikrokosmisk plan tar den opp de store spørsmålene: Vet noen i dag hva som er riktig og galt . og hvordan kan man egentlig vite det?
Utgivelsesår 2006
ISBN13 9788205350564
EAN 9788205350564
Omtalt tid 2000-2009
Omtalt sted Tyskland
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketBøker jeg ønsker meg, fint hvis noen ønsker å bytte bort disse(eller til nød selge).
Helst innbundet utgave der dette er mulig. Helst ikke bøker merket Leseeksemplar eller kasserte biblioteksemplarer.