Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder fem historier som griper inn i hverandre. Det begynner med oppvekst på 60-tallet og går frem til 1999. Felles for historiene er 60-tallet, hvordan dette tiåret og Vietnamkrigen har hatt innvirkning på de etterfølgende tiårene. Boka er filmatisert.
Omtale fra forlaget
Stephen King startet sin karriere med utgivelsen av Carrie i 1974, året før de siste amerikanske troppene forlot Vietnam. Han er blant de første virkelig store bestselgerforfatterne som sprang ut av etterkrigstidens "TV-generasjon". I sin nyeste roman, Hjerter i Atlantis, retter King søkelyset på denne generasjonens liv. Hjerter i Atlantis, som tar utgangspunkt i Vietnamkrigens opprivende tid, består av fem sammenflettede fortellinger med handling hentet fra perioden 1960 til 1999. Hver av dem har sine klare røtter i 60-tallet, og alle er hjemsøkt av Vietnam-krigens redsler. Det er blitt en bok full av farer og spenning, men kanskje mest av alt hjerteslag.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9788203204104
EAN 9788203204104
Omtalt tid 1960-1999
Omtalt sted USA
Språk Bokmål
Sider 540
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Denne boka er mye bedre enn jeg forventet, herregud, tenkte jeg med meg selv, dette er Stephen King, som du ikke har lest noe av, knapt nok sett noen av filmatiseringene, er han så god som dette? Hver eneste gang? Da har jeg fått en ny oppgave: Lese mer av Stephen King.
Stephen King er ikke bare blod og gørr og gale menn på høyfjellshotell. Stephen King er også vare, nære fortellinger om de mindre mystiske, men likevel så magiske, ting i livet. Som den første kjærligheten, barndommens vennskap, ungdomstid, og det evige tapte Atlantis.
Dette er kanskje en bok mest for de som har levt en stund, de som har noen "Atlantiser" selv.
Den gir dessuten et fint og vemodig tidsbilde av USA fra 1960 og utover.
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket