Denne boka er mye bedre enn jeg forventet, herregud, tenkte jeg med meg selv, dette er Stephen King, som du ikke har lest noe av, knapt nok sett noen av filmatiseringene, er han så god som dette? Hver eneste gang? Da har jeg fått en ny oppgave: Lese mer av Stephen King.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ikke alt er fantastisk, men det som er det: WOW! Da får man noen av de beste leseropplevelsene noensinne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan du anbefale meg de bøkene som er WOW, så slipper jeg å lese de andre (for jeg er ikkeno glad i skrekkfilmer eller bøker, er en av dem som løper ut av rommet når musikken antyder fare).

Godt sagt! (1) Varsle Svar
  • IT (en av de beste skrekkbøkene jeg har lest, ble skikkelig skremt av den)
  • Dolores Claiborne (ikke en skrekkroman, men et skikkelig sterkt psykologisk drama. Fantastisk!)
  • Misery
  • The Girl Who Loved Tom Gordon (om en liten jente som går seg vill i skogen, og hennes måte å overleve. Litt skrekkelementer, men ikke veldig framtredende, og hennes overlevelseskamp er mest interessant).
  • Salem's Lot (vampyrroman i stil med Dracula).
  • Carrie (handler om en jente som blir grovt mobbet på skolen).

Vel, det er mine S. King-favoritter. Ikke nødvendigvis pga skrekken, og ikke alle av disse er skrekkromaner heller, men mest fordi de er så utrolig godt skrevet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk skal du ha.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken