Deler av et skjelett blir funnet på Telegrafholmen overfor Sandhamn, og Thomas Andreasson blir tilkalt i sensommervarmen. Sporene peker mot to kvinner som forsvant for ti år siden. Da Nora Linde får høre om funnet, forsøker hun desperat å ordne opp. Mot all fornuft starter hun en risikabel etterforskning parallelt med politiets. Thomas og Noras vennskap settes på prøve når dypt begravde hemmeligheter og såre familierelasjoner ser dagens lys.
Utgivelsesår 2020
ISBN13 9788202695729
EAN 9788202695729
Serie Mordene i Sandhamn (10)
Genre Politi og detektiver Krim
Viveca Sten leverer som vanlig synes jeg! Gjettet deler av plottet underveis og denne gangen ble jeg ikke lurt! Joda, på noe så ble jeg selvfølgelig lurt trill rundt, men ikke alt. Akkurat sånn en god krim skal være etter min smak.
Under spregningsarbeider på Telegrafholmen ved Sandhamn kommer deler av et lik til syne. Liket kobles opp mot flere forsvunnetsaker for 10 år tilbake, men hvem av dem kan det være? Og hvorfor?
Vi får høre mange stemmer i denne boka, men det er ikke noe problemer å holde disse fra hverandre, den er lettlest og spennende, jeg brukte ikke mange økter på denne. Ikke at jeg sitter igjen med noe dypt etterpå, men en spennende og godt underholdende krimroman, absolutt verdt å bruke tiden på dersom man ønsker noe i den genren.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket42 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketHer er bare en oversikt over bøker som jeg har lest i juni og juli 2023