Lille Hannibal blir funnet på østfrontens slagmarker under andre verdenskrig, stum og med en lenke rundt halsen. Resten av familien hans har omkommet etter brutale overfall på flukt fra hjemlandet Litauen. Som ung medisinstudent hjemsøkes Hannibal av indre demoner, og gjenopplever barndommens forferdelige hendelser. Når han får vite at mennene som drepte søsteren hans fortsatt lever, fylles han med hat. I den fjerde boka om Hannibal Lecter avsløres roten til hans ondskap, og hvordan han utvikler seg til å bli en grotesk mordmaskin. Boka er filmatisert.
Utgivelsesår 2006
Serie Hannibal Lecter
Genre Thrillere
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket124 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketAugust 2014:
Januar 2015:
Februar 2015:
Mars 2015:
April 2015:
(Etter dette ble jeg opptatt med å skrive min egen bok, og la resten av livet mitt - og bøkene - på hylla)
Juni 2015:
September 2015: