Intense fortellinger fra en oppvekst. Om kameratskap, grenseoverskridelser og å nærme seg kjærligheten forsiktig. Sara Johnsen er utdannet filmregissør fra Den norske filmskolen. Hennes første film, Vinterkyss, hadde premiere vinteren 2005 . og fikk strålende kritikker. Anbefalt som en av «Årets beste bøker» 2004 i VG.Nominert til årets bok i Klassekampen.«Et skarpt blikk og en markant stemme blant årets mange gode debutanter.»Knut Faldbakken, VG«Lettlest, morsomt og skummelt.»ELLE«. klarte ikke å legge den fra meg.»Marte Stubberød Eielsen, Klassekampen
Utgivelsesår 2005
ISBN13 9788205335783
EAN 9788205335783
Serie Gyldendal pocket
Se alle bokelskere som følger dette verketVi leter etter:
Bøker som utelukker overdreven benyttelse av avansert vokabular og innfløkte setningsstrukturer som i gal kontekst reduserer leserens evne til å følge med i historien.
Vi i Leser søker bok jobber nå med å lage en liste over de 100 beste overkommelige bøkene på norsk. Målet er å gi leseuvante en god inngangsport til litteraturen med gode og overkommelige bøker. Med dette ønsker vi å gi nye lesere gode litteraturopplevelser som åpner opp for videre lesing. Har du forslag til bøker tas det imot med stor takk. Vi vil gjerne også ha innspill på lista slik den er i dag.
Lista inneholder skjønnlitteratur, faglitteratur, tegneserier og bøker for de som er nye i Norge.
Her er noen kriterier for bøkene vi leter etter:
Korte setninger.
Korte bøker.
Ord de fleste kjenner til.
Behagelig grafisk oppsett – passe stor skrift,
nok luft
Korte kapitler og avsnitt.