Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Dette er en grunnbok for nybegynneren på kjøkkenet, en håndbok for avansert matlaging og et oppslagsverk. Boken inneholder 1500 oppskrifter på norsk tradisjonsmat og retter med inspirasjon fra fremmede himmelstrøk, 1000 fargebilder som viser de ferdige rettene og 500 trinn for trinn-bilder på teknikkene du får bruk for. De fleste oppskriftene kan også tilberedes i mikrobølgeovn. Tidsangivelser viser hvor lang tid du må beregne på å lage retten. Boken har også et eget festkapittel med menyer for enhver anledning, vintips, coctails og longdrinks. Har matleksikon, register og omregningstabell.
Omtale fra forlaget
Nå også i paperbackutgave .; Gyldendals store kokebok .; selve «matbibelen» .; for alle som er glad i å lage god mat I 50 år har Gyldendals store kokebok vært selve «matbibelen» for alle som er glad i å lage god mat. Boken er redigert av Ingrid Espelid Hovig .; Norges fremste eksponent for sunn, god, norsk mat til hverdags, så vel som til høytids- og merkedager. Oppskriftene er beregnet både på 2 og 4 porsjoner. Gyldendals store kokebok er et etablert standardverk og har i alle år vært et populært innslag på brudeparets gavebord.Nå også i paperbackutgave.
Forlag Gyldendal fakta
Utgivelsesår 2004
Format Heftet
ISBN13 9788205313965
EAN 9788205313965
Språk Bokmål
Sider 765
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket23 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket