Omtale fra forlaget
GRØNT er boken for alle som har lyst på mer grønn inspirasjon på kjøkkenet.
Dette er en innholdsrik og nyskapende vegetarisk kokebok, også for dem som ikke er vegetarianere, men for alle som har lyst på mer grønt på tallerkenen. Med utgangspunkt i både sin egen og andres kjøkkenhager, skaper Camilla Jensen fargerik, velsmakende og fristende mat. Sunn mat skal smake godt, og være enkel å lage. Boken viser deg hvor lett det er å spise mer grønt, enten du velger et helt vegetarisk kosthold, eller bruker det som tilbehør til fugl, kjøtt eller fisk.Boken bugner av sesongenes beste råvarer, salater, proteinbomber, geniale sauser og alternativ helgekos. Her finner du supersunn og enkel hverdagsmat, og imponerende festmenyer, alt med fokus på det grønne.
Dette er Camilla Jensens tredje kokebok. Hun gjorde stor suksess med boken Bønner og linser, og fulgte senere opp med Frokost.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2013
Format Innbundet
ISBN13 9788281881341
EAN 9788281881341
Språk Bokmål
Sider 233
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketHar vært skapveggis i noen år, og elsker det. Kjenner at kjøtt byr meg mer og mer imot, og i et perfekt drømmeland hadde jeg bytta bort biffen mot linser og bønner i alle måltider!
Her har jeg samlet noen av vegetarkokebøkene som har gitt inspirasjon.
Men er åpen for tips.Er du en veggisspire eller er en fullvokst grønnsak, så rop ut om gode bøker, da vel! Jo flere gode veggisbøker, jo bedre!* Tjohei!!
Inspirasjon til en velfyllt og glad mage!
Bruker kokebøkene mest til inpirasjon og glede. Er dog flinkere til å lese de på sengekanten, enn å følge de slavisk på kjøkkenet.. Lager mat litt sånn på gefylen, men for all del: Gode kokebøker er gull verdt i en hektisk (og noget matlei) hverdag!
Jeg har laget en samling av kokebøker skrevet av norske matbloggere! Om du vet om noen som mangler, kan du tipse om de her! Kokebøkene spenner fra oppskrifter på juice til gjærbakst, søndagsmat og kreative matpakker.