Det er så mange "HOLYSHIT" øyeblikk i denne forbanna boken (unnskyld ordspråket), at mitt sinn nesten nektet meg å fortsette å lese ... Men jeg gjorde det , og jeg sitter igjen med et sitat fra Servo i bok tre : Shit escalates , som i virkelig escalates .. Holymother , jeg har ikke tålmodighet til å vente til 2016 .. Jeg tror jeg blir sinnsyk inntil da ... Les boken! Den er enda bedre en bok en!
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketHe always thinks because I'm reading, I'm not doing anything. There is no greater plague to an introvert than the extroverted.
“For seven hundred years, my people have been enslaved without voice, without hope. Now I am their sword. And I do not forgive. I do not forget. So let him lead me onto his shuttle. Let him think he owns me. Let him welcome me into his house, so I might burn it down.”
Home isn't where you're from, it's where you find light when all grows dark.
Friendships take minutes to make, moments to break, years to repair.
Liars make the best promises.
Dette er en liste over bøker jeg har lest i 2019.
Målet er å lese minst 20 bøker i år.