Omtale fra forlaget
En omfattende bakebok med både tradisjonelle og nye oppskrifter. Her finner du gode,velprøvde oppskrifter på allslags bakst: brød, bløtkaker og paier, kjeks ogsmåkaker m. m. Du vil finne alt fraforskjellige typer brød, lefser, kjeks, paier, formkaker og småkaker tilbløtkaker og konfektkaker i konditorklasse. Boken inneholder mange gode råd ogoppskrifter også for allergikere som ikke tåler gluten, melk-/melkeprodukter,egg eller sukker.
Over 300 flotte fargefotografier inspirerer til å prøve nyevarianter, eller gripe fatt i tradisjonelle, klassiske bakverk. Bildeseriene gir ogsåklare instruksjoner som gjør det lett å mestre både gjærbakst og kakedeiger. Her finnes også et eget avsnitt med forslag til ulike typer kakefyll, garnityr,pynt og glasurer.
Bakerst i boken finner du et nyttig bakeleksikon, pepperkakemalerog omregningstabell. God bakst er enbok både for dem som ikke er så vant til å bake, for dem som sverger til klassiske oppskriftene og for dem som søker inspirasjon i nye, spennende bakverk.
Forlag Cappelen Damm faktum
Utgivelsesår 2010
Format Heftet
ISBN13 9788202336868
EAN 9788202336868
Språk Bokmål
Sider 320
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket13 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket