Ester vender hjem til hjembyen i forbindelse med at faren er alvorlig syk. Gjennom hans sykeleie og dramatiske død tvinges hun tilbake til sin egen barndom. Hun kommer også på sporet av en historie fra krigens dager, som hjelper henne å forstå hvorfor faren ble som han ble: en sjarmerende mann med et problematisk forhold til alkohol. Som barn var hun både glad i ham, og følte avsky for ham. I løpet av noen fortettede uker på Hamar gjenopplever hun forholdet til de menneskene som utgjorde rammene for oppveksten hennes, og hun ser dem i et nytt lys. Dette er forfatterens første bok.
En kvinne reiser tilbake til hjembyen Hamar i forbindelse med at faren er blitt alvorlig syk. Gjennom hans sykeleie og dramatiske død tvinges hun tilbake til sin egen barndom. Hun kommer også på sporet av en hendelse fra krigens dager, og denne hjelper henne med å forstå hvorfor faren ble som han ble - en sjarmerende mann med et problematisk forhold til alkohol. En far hun som barn både var glad i og følte avsky for. I løpet av noen vinteruker gjenopplever hun forholdet til de menneskene som utgjorde rammene for oppveksten hennes og satte premissene for hvem hun skulle bli som voksen, og hun ser dem i et nytt lys. Wenche-Britt Hagabakken har arbeidet som lærer, journalist og litteraturprodusent. Gjenopprettelse er hennes første bok.
Utgivelsesår 2004
ISBN13 9788203187599
EAN 9788203187599
Omtalt sted Hamar
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket11 bokelskere følger dette verket.