Boken inneholder 100 oppskrifter på mat med lav GI og minimalt med karbohydrater. Oppskriftene tar for seg både frokost, forretter, varmretter, salater, snacks og fingermat, desserter, sauser og dressinger. Med oppskriftsregister.
Ønsker du å leve sunt og å gå ned i vekt?
Ønsker du å leve sunt og å gå ned i vekt? Eller vil du rett og slett bare holde vekten du har? Lauritzson og Davidssons andre kokebok byr på 100 nye, spennende og GI-riktige oppskrifter for deg som lever et aktivt liv. GI-metoden kan hjelpe deg å få en sunnere livsstil. Det holder ikke i lengden å stresse omkring, sove for lite og spise usunt.Boken er perfekt for deg som allerede har begynt å leve etter GI-metoden, og som leter etter flere enkle oppskrifter på mat som smaker godt og gjør godt. Du som har tenkt at du sikkert burde forandre ett og annet, men som ikke helt er kommet i gang, får her en velsmakende start. Disse oppskriftene gjør det kort sagt enklere å leve sunt i en hektisk hverdag.
Utgivelsesår 2008
ISBN13 9788205373471