En ung mann blir funnet besvisstløs ved katedraltrappen i Avignon. Overlegen ved en psykiatrisk klinikk i nærheten tar ham inn og skjønner snart at han bærer på en opplevelse som er iferd med å frata ham språket. Hun forstår også at det har sammenheng med en kvinne som nylig er funnet død i Paris. Mens politiet etterforsker dødsfallet, drar legen til Paris for å oppsøke den unge mannens bekjentskapskrets. Gradvis får hun innsyn i hans historie - og i sin egen, men ser ikke hvordan denne innsikten setter henne selv i fare. Torkil Damhaug vakte stor oppmerksomhet da han debuterte med denne innsiktsfulle og spennende kriminalromanen, med handlingen lagt til Provence og Paris. "Imponerende krim-debut." Aftenposten
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 1997
ISBN13 9788202167226
EAN 9788202167226
Serie Cap-serien
Genre Krim
En av norges beste forfattere synes nå jeg.. jeg er helt oppslukt i hans krimbøker og klarer ikke å gi slipp. så disse er ABSOLUTT verdt å lese :D
Torkil Damhaug er en av mine absolutt favoritt krimforfattere! Ihvertfall i Norge!
Anbefales på det sterkeste!