Firelight

av (forfatter).

HarperCollins 2010 Hardcover

Gjennomsnittlig terningkast: 4.43 (7 terningkast.)

19 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.com Kjøp boka hos ark.no

Bokdetaljer

Forlag HarperCollins

Utgivelsesår 2010

Format Hardcover

ISBN13 9780061935084

Språk Engelsk

Sider 336

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 4 2 1 0 0

Bokomtaler

Da jeg var på biblioteket for litt siden, så jeg Firelight, og jeg synes det var litt tilfeldig egentlig. Tidligere i den uka var første gang jeg hadde hørt om boka, så da jeg så den på biblioteket, måtte jeg plukke den opp. Firelight er bok en i Firelight-trilogien, som handler om en rase som heter Draki; etterkommerne av dragene. De kan forvandle seg til mennesker. Men de blir jaktet på av jegere som vil ha dem utryddet, så de må prøve å holde rasen sin i livet.

Dette er Karen Gillan.
Da jeg så omslaget på boka, synes jeg at Jacinda(hun som er på omslaget) ligner veldig på Karen Gillan, hun som spiller Amy Pond, fra tv-serien Doctor Who. Kanskje det er henne, eller kanskje ikke. Men hvis noen har noe mer informasjon om det, vær så snill å kommentere i kommentarfeltet nede på siden. Jeg har veldig lyst til å finne ut av det:)
Men ellers vet jeg ikke helt hva jeg synes om omslaget. Det er ikke noe spesielt med det; bare en jente som poserer, og som i dette tilfellet har drageøyne. Funket ikke helt for meg, men jeg kan ikke si at jeg misliker det heller.

Hovedpersonen heter Jacinda, og boka handler om livet hennes. Jeg kan oppsummere boka med en setning. "En jente som strever med å passe inn på skolen - eller egenltig alle steder - siden hun er en Draki." Noen ganger assosierte jeg til og med boka med filmen Mean Girls. Jeg aner ikke hvorfor jeg gjorde, men når jeg tenker meg om, så ligner de litt. Det er det samme "High School"-dramaet, bare Firelight har med drager.

Jeg nevnte at hovedpersonen heter Jacinda, og hun er utrolig irriterende. Hun klager hele tiden over livet sitt, og hvor fælt hun har det. Jeg hater karakterer som er grinete og pessimistiske, og Jacinda er et godt eksempel på det! I tillegg er hun sur på familien sin nesten hele tiden, også. Håper hun mindre irriterende i neste bok, men jeg har hørt at hun blir verre. (Håper ikke det er sant. . . )

Men selv om jeg synes Jacinda var veldig irriterende, så likte jeg bok ganske godt. Den var spennende og underholdende, og hvis man ser bort i fra Jacinda's dårlige personlighet, er det en meget god bok. Anbefales til alles om liker dragebøker, f.eks Hans Majestets Drage.
Dessuten, så bestilte jeg hele trilogien på nettsiden Adlibris.com for litt siden, sammen med noen andre bøker. Jeg gleder meg faktisk veldig til å lese bok to, Vanish.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

“Why do you care? I've ignored you for days." His smile fades. He looks serious, mockingly so. "Yeah. You got to stop that.”

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Gir bort en del ungdomsbøker på engelsk. Alle bøker er i ok stand, men enkelte bøker er tidligere bibliotekbøker. Andre bøker er ikke åpnet i det hele tatt. Mottaker må betale frakt, og jeg vil helst at mottakere velger å fylle en norgeseske, så jeg slipper å sende så mange pakker. Gi beskjed om du ser noe du liker. :)


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Vanish - A Firelight Novel" av Sophie Jordan
 • "Falling Under" av Gwen Hayes
 • "XVI" av Julia Karr
 • "Captivate" av Carrie Jones
 • "Entice" av Carrie Jones
 • "Starcrossed" av Josephine Angelini
 • "The Near Witch" av Victoria Schwab
 • "Glimmerglass - faeriewalker" av Jenna Black
 • "Linger" av Maggie Stiefvater
 • "Seraphina" av Rachel Hartman
 • "White Cat (Curse Workers, Book 1)" av Holly Black
 • "Need" av Carrie Jones
Alle bokanbefalinger for dette verket