Dragekonseptet var litt "meh" i mine øyne, men jeg plukket den opp allikevel da coveret var pent (ikke skyt meg...), men jeg ble positivt overrasket! Starten var overraskende og gikk rett på sak, noe som er sjelden for Amerikanske bøker. Jeg fikk raskt sympati for karakteren og leste den faktisk ut på en og samme kveld. Slutten var skikkelig spennende og en ordentlig cliffhanger, og vurderte nesten å laste ned oppfølgeren, så sorgen var stor da det ikke var internettilkobling der og da.

Hvis du liker fantasybøker med forbudt kjærlighet og mystikk er nok denne for deg. Den er kort og lettlest, men gir fra seg en solid historie allikevel. Gir den 5/6 da den er god, men ikke superduper wow nok til en 6 for min kresne smak.

Passer best fra 15 - 19 år for folk som liker denne sjangeren. Man må nesten være spesielt interessert i romantiske tenåringsbøker for at denne skal bli en knakende brakende hit ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidi