Dragekonseptet var litt "meh" i mine øyne, men jeg plukket den opp allikevel da coveret var pent (ikke skyt meg...), men jeg ble positivt overrasket! Starten var overraskende og gikk rett på sak, noe som er sjelden for Amerikanske bøker. Jeg fikk raskt sympati for karakteren og leste den faktisk ut på en og samme kveld. Slutten var skikkelig spennende og en ordentlig cliffhanger, og vurderte nesten å laste ned oppfølgeren, så sorgen var stor da det ikke var internettilkobling der og da.

Hvis du liker fantasybøker med forbudt kjærlighet og mystikk er nok denne for deg. Den er kort og lettlest, men gir fra seg en solid historie allikevel. Gir den 5/6 da den er god, men ikke superduper wow nok til en 6 for min kresne smak.

Passer best fra 15 - 19 år for folk som liker denne sjangeren. Man må nesten være spesielt interessert i romantiske tenåringsbøker for at denne skal bli en knakende brakende hit ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundEgil StangelandBjørg Marit TinholtSynnøve H HoelAmanda ASiv RønstadMarit MogstadRandiABenedikteLilleviDolly DuckReadninggirl30Gunn DuaasHanne Kvernmo RyePiippokattaTone HJulie StensethRonnyHelena EHarald KPer Åge SerigstadFrank Rosendahl SlettebakkenCarine OlsrødAvaMarit AamdalHilde VrangsagenKaren PatriciaHilde Merete GjessingKetilSynneSiv ÅrdalConnieNtotheaEster STor Arne DahlIngeborg GgretemorNorahRune U. FurbergAnne-Stine Ruud Husevåg