Hva handler boken om? Jacinda har hele tiden visst at hun var spesiell, hele tiden visst at hun aldri kunne gjøre som hun selv ville. Hun har måttet tenke på de andre som er av hennes slag, Jacinda er en draki, en etterkommer av dragene. Det finnes jegere som leter etter slike som Jacinda og en dag gjør hun noe som tiltrekker seg jegernes oppmerksomhet. Jacinda klarer ikke å gjemme seg godt nok fra jegerne og en av dem finner henne, men han velger å ikke si noe til resten av jaktlaget sitt.

Samme natt rømmer moren til Jacinda fra landsbyen og tar Jacinda og tvillingsøsteren Tamra med seg. Den lille familien flytter ut i ørkenen, hvor Jacindas draki sakte men sikkert vil forsvinne og det eneste lyspunktet der, for Jacinda, er Will, jegeren..

Mine tanker om boken? Firelight er en meget god og underholdene bok, jeg begynte å vente på oppfølgeren fra det sekundet da jeg leste det siste ordet i boken. Sophie Jordan har skapt en god kjærlighetshistorie med en type mennesker som stammer fra dragene. Jeg har aldri lest noe om mennesker med mytologiske egenskaper av samme slag som Jacinda, det var forfriskende og orginalt. Det var mulig å sette seg inn i Jacindas reaksjoner noe som gjorde henne til en troverdig og likandes hovedperson.

Et forhold mellom Will og Jacinda, jegeren og byttet(høres kjent ut?) er i teorien umulig, hvordan kan de to være sammen? Det er noe med denne typen forhold som er så spennende å lese om.

En negativ ting med boken var at det ble gjenntatt litt for mange ganger at de to hovedpersonene ikke kunne være sammen, det hadde holdt om det ble repetert én eller to ganger.

Omslaget: Vanligvis er jeg ikke så glad i omslag med ansikter på, jeg liker å ha muligheten til å forestille meg hvordan hovedpersonen ser ut selv, men her syntes jeg jenta på forsiden passer beskrivelsen i boken. Det er nydelig!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig med deg i alt du sier om denne boken :D bestillte bok nummer to rett etter jeg leste den ferdig igår, kan nesten ikke vente til jeg får den i posten :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Morten BolstadStig TSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidi