Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
13 noveller om mat: om å spise, og om å bli spist, om ernæring og fortæring. Denne prosessen belyses her fra en rekke ulike vinkler.
Omtale fra forlaget
13 noveller om mat: om å spise, og om å bli spist, om ernæring og fortæring. Denne prosessen belyses her fra en rekke ulike vinkler.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 1995
Format Innbundet
ISBN13 9788205232792
EAN 9788205232792
Språk Bokmål
Sider 140
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketDet finnes en del bøker som har et spesielt fokus på mat og drikke.
Kulinarisk litteratur, rett og slett.
Ikke kokebøker - selv om mange av bøkene inneholder også matoppskrifter.
Her er det altså snakk om skjønnlitteratur som leses med vann i munnen og en anelse av deilige dufter i nesen...
Helst vil jeg ha bøker på norsk på denne listen, men unntak kan taes til vurdering.
Bon appétit! Enjoy! Vel bekomme! Hyvää ruokahalua! ¡Buen provecho!
Bom apetite! Vælgagnist! Jó étvágyat! Verði þér að góðu!
Dobrú chuť !
Ith gu leòir! Bonum appetitionem! Selamat makan! Kia mākona!