Boken inneholder det fullstendige manuset til dokumentarfilmen Fahrenheit 9/11. Boken byr også på artikler om temaene i filmen, i tillegg til bilder, tegninger og annen dokumentasjon om denne filmen.
Ved filmfestivalen i Cannes 2004 valgte juryen enstemmig å gi prisen for beste film til Michael Moore og Fahrenheit 9/11. I tiden som fulgte har denne dokumentarfilmen knust den ene rekorden etter den andre, og den har skapt en internasjonal debatt rundt Bush-administrasjonen og krigen i Irak. Fahrenheit 9/11 er en informativ bok som blant annet inneholder det fullstendige manuset til denne svært provoserende filmen. Boken byr også på grundige artikler om temaene i filmen i tillegg til bilder, tegninger og annen dokumentasjon om en av tidenes mest innflytelsesrike dokumentarfilmer.
Utgivelsesår 2005
ISBN13 9788203232268
EAN 9788203232268
Omtalt sted USA
Omtalt person George W. Bush
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket(Nesten) alle bøkene som Rory Gilmore i serien "Gilmore Girls" leste eller nevnte gjennom hele serien!
Alle bøkene referert til i Gilmore Girls, part 1.
Minus et par stykker jeg ikke fant. Her skal det leses! :)