En ung jente finner ut at ekskjæresten har skrevet en bok om henne. For å slippe å forholde seg til problemet flytter hun hjem til sin smådeprimerte, misfornøyde mor. Under genseren vokser magen og før graviditeten blir synlig for andre reiser jeg-personen til et broket Europa. I en ikke-navngitt, skitten by møter hun Morritz. Han jobber i et stillas, sover i et rom fullt av madrasser og er like desperat og mislykket som henne i sitt forsøk på å bli en del av et fellesskap. Europa er en lavmælt roman, skrevet i et stilisert og deskriptivt språk, om destruktive menneskers forsøk på å nå frem til hverandre.
Utgivelsesår 2015
ISBN13 9788202499747
EAN 9788202499747
Tildelt litteraturpris Saabye-stipendet 2015
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket58 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketMålet er å få lest ca 2 bøker pr måned, tilsammen 24 stk i 2014. kan inkludere comics hvis det kniper...
Litteraturfestivalen Kapittel går av stabelen her i Stavanger 14. - 18. september. Årets tema er vandring. Vi på biblioteket har laget en liste med over hundre aktuelle bøker til festivalen.