Abby Clements
Et juleeventyr er en nydelig og varm fortelling om familie, vennskap og kjærlighet - de viktige tingene i livet.
Barndomsvennene Laurie og Rachel pleide å være uadskillelige, men har ikke hatt kontakt på flere år. Den glamorøse Laurie bor i London og fokuserer på karrieren innen mote, mens Rachel tilsynelatende lever et idyllisk liv med mann og barn i Yorkshire.
Rachels svigermor blir plutselig alvorlig syk og sendt til sykehus i London, og omtrent samtidig får Laurie problemer både på arbeidsplassen og med kjæresten. De bestemmer seg derfor for å bytte hus i en periode. Snart må den litt forsiktige Rachel slåss for å holde familien sammen midt i storbyjungelen, mens Laurie strever med å få kontakt med de andre i landsbyen - samtidig som hun forsøker å glemme mannen som knuste hjertet hennes.
En fantastisk julehistorie! Miranda Dickinson, forfatter
Forlag Bladkompaniet
Utgivelsesår 2021
Genre Romantikk
Omtalt sted England
Koselig «løkkeskrift-roman», skrevet over samme lest som så mange av de andre med liknende framside. Fort lest, og fort glemt ;-)
Denne var herlig
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket6 bokelskere følger dette verket.