Omtale fra forlaget
Vin- og matkunstens mester serverer en ny sprudlende beretning om det gode liv i Provence!Max Skinner har en god jobb i Londons finansverden, helt til sjefen stjeler hans største kunde og presser ham ut av firmaet. Samme dag får Max vite at han har arvet en vingård i Provence etter den nylig avdøde onkel Henry.
Med friskt mot og åpent sinn reiser Max ned for å starte et nytt liv.
Utfordringene er mange; gården er forfallen, vinrankene er skrøpelige, og forpakteren er en lur rev. Da Max endelig begynner å føle seg hjemme, dukker det opp en ung, vakker kvinne fra California, som påstår at hun er onkel Henrys datter!
Forlag Damm
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788204131447
EAN 9788204131447
Språk Bokmål
Sider 205
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ikke behov for å lese denne flere ganger. Veldig tynt. Elsker Frankrike, men dette var trasige greier.
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketDet finnes en del bøker som har et spesielt fokus på mat og drikke.
Kulinarisk litteratur, rett og slett.
Ikke kokebøker - selv om mange av bøkene inneholder også matoppskrifter.
Her er det altså snakk om skjønnlitteratur som leses med vann i munnen og en anelse av deilige dufter i nesen...
Helst vil jeg ha bøker på norsk på denne listen, men unntak kan taes til vurdering.
Bon appétit! Enjoy! Vel bekomme! Hyvää ruokahalua! ¡Buen provecho!
Bom apetite! Vælgagnist! Jó étvágyat! Verði þér að góðu!
Dobrú chuť !
Ith gu leòir! Bonum appetitionem! Selamat makan! Kia mākona!