Epler faller aldri

av (forfatter) og Solveig Moen Rusten (oversetter).

Strawberry Publishing 2021 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.38 (21 terningkast.)

58 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Epler faller aldri" er kraftfullt og fengslende skrevet, men er også en morsom og rørende historie om familie, ekteskap, hemmeligheter, svik og drømmer

Omtale fra forlaget

Fra den internasjonalt bestselgende forfatteren Liane Moriarty som har over solgt 20 millioner bøker og blitt oversatt til over 40 språk. Hennes tidligere bestselgere inkluderer BIG LITTLE LIES og NINE PERFECT STRANGERS, som nå begge er å se som kritikerroste og prisvinnende TV-serier. "Epler faller aldri" er kraftfullt og fengslende skrevet, men er også en morsom og rørende historie om familie,
ekteskap, hemmeligheter, svik og drømmer.

Bokdetaljer

Forlag Strawberry Publishing

Utgivelsesår 2021

Format Innbundet

ISBN13 9788234706301

EAN 9788234706301

Genre Spenning

Språk Bokmål

Sider 562

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 12 4 3 0 1

Bokomtaler

Dette er min fjerde bok av Liane Moriarty. Tidligere har jeg lest Store, hvite løgner, Det Alice glemte, og Ektemannens hemmelighet. Jeg er ingen fan av bøkene hennes, men konseptene vekker ofte min nysgjerrighet, og hennes bøker er også lettleste. Men er Epler faller aldri hennes beste?

Mystisk forsvinning
Joy Delaney er en godt voksen dame, gift med Stan og sammen har de fire barn som nå er voksne. Sammen drev de en tennisskole, og barna deres var ivrige tennisspillere, men sluttet med det i voksen alder. En dag forsvinner Joy, noe som er ulikt henne. Mannen hennes påstår at hun har reist bort for noen dager, men noen finer mobilen hennes hjemme. Hvem reiser bort uten mobilen? Noe må ha hendt. I klassisk stil blir ektemannen mistenkt i saken, og barna deres har ulike meninger. Den ene halvpraten mener at han har gjort henne noe, mens de andre mener han ikke har det. Hvem har rett, og hva har egentlig skjedd med Joy?

Moriarty har selv sagt at hun er ingen thrillerforfatter, og det har hun jammen meg rett i. Bøkene hennes er vel spenningsromaner. Men hvor er spenningen? Dette er nok den svakeste boka jeg har "lest" av henne så langt. Jeg likte heller ikke Store, hvite løgner av henne som er blitt en Tv-serie og Ni vilt fremmede har jeg ikke lest ennå, som også er blitt en Tv-serie.

Mye livshistorie
Skjønner at tennis har vært en stor del av livene til denne familien, men det ble altfor mange tennisdiskusjoner, og jeg liker å bli kjent med karakterene og få bakgrunnshistorier, men her får man hele livshistorien på nesten alle, og det ble veldig langtekkelig. Jeg har rikelig av tålmodighet, og liker å bli kjent med karakterene jeg leser om, men denne gang ble det vel detaljert. Jeg er heller ikke interessert i å høre om sexlivet til godt voksne mennesker.

Syntes denne spenningsromanen var mer preget av familiediskusjoner og veldig lite fokus på selve forsvinningssaken som havnet noe i bakgrunnen. Noe som var litt rart. Det er noe avhør her og der, men ikke mye. Så følte på ingen måte at dette var en spenningsroman. Kunne ikke kjenne på noen spenning i det hele tatt, og karakterene var svært lukket. Man nådde ikke helt frem til dem, eller ble så godt kjent med dem, til tross for de mange bakgrunnshistoriene. Dette ble bare kjedelig. Jeg hørte denne på lydbok og det tok lang tid før jeg ble ferdig med den.

Fra min blogg: I Bokhylla

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Sannhetens øyeblikk" av Kristin Hannah
  • "Tilbake på øya - roman" av Libby Page
  • "Kjærlighetens melodi" av Minnie Darke
  • "Den magiske hagen" av Kelly Bowen
  • "Olivias hemmelighet" av Muna Shehadi
  • "Fugleburet" av Eve Chase
  • "Det hjertet er fullt av" av Katrine Wessel-Aas
  • "Det beste som kunne skje" av Holly Miller
  • "Alt vi ønsket oss" av Emily Giffin
  • "Kanskje en vakker dag" av Debbie Johnson
  • "Det glemte palasset" av Dinah Jefferies
  • "Finnes det én, finnes det flere" av Mhairi McFarlane
Alle bokanbefalinger for dette verket