Enkelt og perfekt

bagateller for alle

av (forfatter), Ragge Strand (illustratør) og Sune Eriksen (illustratør).

Pantagruel 2002 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.60 (5 terningkast.)

41 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Uansett forkunnskaper og erfaring på kjøkkenet, får du enkle og perfekte menyer til små og store anledninger i denne boken. Boken har trinn-for-trinn forklaringer, uunnværlige knep og vintips. Har ordforklaringer og register.

Omtale fra forlaget

Uansett forkunnskaper og erfaring på kjøkkenet, får du enkle og perfekte menyer til små og store anledninger i denne boken. Boken har trinn-for-trinn forklaringer, uunnværlige knep og vintips. Har ordforklaringer og register.

Bokdetaljer

Forlag Pantagruel

Utgivelsesår 2002

Format Innbundet

ISBN13 9788279001393

EAN 9788279001393

Språk Bokmål

Sider 288

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 3 2 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Norsk sjømat - fisk, skjell, skalldyr" av Lars Barmen
  • "Terjes kjøkken - mat fra en verdensmester" av Terje Ness
  • "Rett fra hjertet - sunn og rimelig middag på 1-2-3" av Mette Randem
  • "Sauser - salte og søte, klassiske og nye" av Michel Roux
  • "Smak!" av Trond Moi
  • "Gode adresser - Europa rundt med ganen som veiviser" av Eyvind Hellstrøm
  • "Bagateller for lisvnytere - vin og mat i magisk kombinasjon" av Eyvind Hellstrøm
  • "Bagateller" av Eyvind Hellstrøm
  • "Iskremfabrikken - brødrene Hellstrøms beste desserter" av Eyvind Hellstrøm
  • "Norsk mat" av Lars Barmen
  • "Verdens beste - Eyvind Hellstrøm med verdens beste kokker og verdens beste laks" av Eyvind Hellstrøm
  • "Tid til overs - matfilosofi fra Vianvang" av Arne Brimi
Alle bokanbefalinger for dette verket