En kort historie om nesten alt

av (forfatter) og Øyvor Dalan Vik (oversetter).

Gyldendal 2006 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.55 (11 terningkast.)

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Denne boka er forfatterens forsøk på å forstå hva som har skjedd fra Big Bang til i dag: Hvordan kom vi oss egentlig hit vi er i dag? Hvordan vokste moderne sivilisasjoner frem? En røff guide til vitenskapshistoriens greatest hits.

Her har du en røff guide til vitenskapshistoriens greatest hits. En bok full av kunnskap, fantastiske historier og eksentriske personligheter. Bill Bryson har tatt verden med storm med bestselgeren En kort historie om nesten alt. Bryson kaller seg gjerne en motvillig reisende. Men selv når han holder seg trygt i ro hjemme, kan han ikke la være å stille spørsmål til verden rundt seg. En kort historie om nesten alt er hans forsøk på å forstå hva som har skjedd fra Big Bang til i dag. Hvordan kom vi oss egentlig hit vi er i dag? Hvordan vokste moderne sivilisasjoner frem? Slik blir det en fascinerende reise med Bryson også denne gangen, den ultimate reise gjennom tid og rom, som viser oss verden slik vi aldri har sett den.

Utgivelsesår 2006

ISBN13 9788205351110

EAN 9788205351110

Serie Gyldendal pocket

Språk Norsk bokmål

Bokelskeres terningkastfordeling

7 3 1 0 0 0

Man har fryktet at forskerne i ren entusiasme uforvarende skal kunne skape et svart hull, eller til og med noe man kaller "fremmede kvarker", som teoretisk sett kunne interagere med andre subatomiske partikler og spre seg ukontrollert. Hvis du leser dette, så har det ikke skjedd.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

• Klima - hva skjer
  • Verdens historie - en spektakulær reise gjennom historien
  • Krigen som aldri tar slutt - reportasjer fra Afghanistan
  • Skip - 5000 år med maritimt eventyr
  • Juniorleksikon
  • Våpenhandleren
  • Biblica - det store bibelatlaset : en historisk reise gjennom Bibelens land og samfunn
  • Det 20. århundre - en fotografisk historie
  • I tynn luft - tragedien på Everest
  • Ekstremisme
  • Vinter over verden
  • Den illustrerte lengdegraden - den utrolige historien om klokkemakeren som løste sin tids største maritime utfordring
Alle bokanbefalinger for dette verket