Er ikkje heilt ferdig med boka enno, men dette var ei bok som er vanskelig å leggje frå seg. Masse spennande, ikkje minst skildringar av tilfeldige hendingar som har ført til nye oppdagingar, og historiar om flinke og fremgangsrike vitskapsfolk, eller det motsatte - dei som via livet/kreftene sine til noko utan resultat. God bok for dei som tykkjer vitskapshistorie er spennande, og kanskje også for mange andre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er i utgangspunktet ikke særlig glad i naturfag, men denne fascinerte, moret og opplyste meg. En favoritt! Den finnes også i en barneutgave, veldig fin gave til et barn du kjenner. :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg syntes også dette var ei flott bok, humoristisk skrevet og med mye bra vitenskapshistorie. Fant forøvrig en roman av Tracy Chevalier (hun med "pike med perleøredobb") hvor hovedpersonen er Mary Anning, som er en av fossiljegerne som omtales av Bryson. Den er ganske spennede og vel verdt å lese. Den engelske tittelen er "Remarkable Creatures", men jeg tror den også finnes på norsk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit RAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAstrid SæverhagenReidun SvensliHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild SLise MuntheTonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadmgeBertyKaramasov11Aud- Helen